Image Image Image Image Image

Gezichtsbehandelingen

PUURR
Uniek aan een PUURR gezichtsbehandeling is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning.
Wellness staat bovenaan in een PUURR behandeling.
De PUURR specialiste geeft de volle 100 % aandacht aan u en blijft de gehele tijd bij de behandeling. Terwijl het masker inwerkt ontvangt u ev. een extra drukpunt massage van hoofdhuid, oor en handen.

Expresse PUURR gezichtsbehandeling
Intro massage, vapozone, reinigen, peeling, borstelreiniging, massage of masker, verzorgende crème.
ca. 30 min€ 35
Base PUURR gezichtsbehandeling
Intro massage, vapazone, reinigen, peeling, borstelreiniging, epileren, verwijderen van onzuiverheden, massage, masker, verzorgende crème.
ca. 60 min€ 57,50
Intense PUURR gezichtsbehandeling
Intro massage, vapozone, reinigen, peeling, borstelreiniging, epileren, verwijderen van onzuiverheden, uitgebreide massage, masker, verzorgende crème, eventueel een lichte make-up.
ca. 90 min€ 67,50
Skin Improvement gezichtsbehandeling
Intro massage, vapozone, reinigen, peeling, acid peel, onzuiverheden verwijderen, tonifieren, epileren, bindweefselmassage met Puurr roller of dermaroller (micro-needling), massage, hyaluron concentraat, alginaat masker, tonifieren, dag&nachtcreme.
ca. 90 min€ 75,00
Exclusieve PUURR gezichtsbehandeling
Intro massage, vapozone, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, serum, PUURR massage rollers, intense force 2 Argan, massage, hyaluron concentraat, intense masker, creme.
ca. 90 min€ 75,00
Verwenarrangement
Voor de totale ontspanning van lichaam en geest. Reinigen, massage van de handen en de armen, paraffine handpakking, hotstone gezichtsmassage, massage hoofdhuid & haar en verzorgende crème.
ca. 60 min€ 52,50
Ontspannende gezichtsbehandeling
Eerst wordt de huid licht gereinigd, dan beginnen we met de massage van de armen en de handen die over gaat in de massage van het gezicht, hals, decolleté en de nek en dan eindigen we deze ontspannende massage door de hoofdhuid en de haren te masseren. Als afsluiting een warm kompres en een verzorgende crème.
ca. 50 min€ 50,50